Sista hämtningen på Thildas skola

Lite vemodigt att det är sista dagen på Thildas skola idag. Vi missade sista dagen av vanlig skola (för att Thilda var lite förkyld) men idag är sista dagen med Summer camp, på skolan. Vi kommer sakna YCIS! 
 
Alla klasser hämtas olika tider och de små får gå hem först. Jag får stå utanför och vänta tills det är dags för year 1. 
 
 
För att komma in måste vi visa barnens kort med alla uppgifter på, som används för hämtning.Vi måste även visa upp hälsokoden varje dag samt att de tar febern på alla föräldrar som går in på området. 
 
Föräldrarna får stå och vänta till deras barns klass kommer ut och då får man gå fram och visa sitt (barnets) kort igen för att få med sig sitt barn. 
 
 
 
 
 
 
Trots att vi har haft massa regn har det faktiskt inte regnat en enda dag just när vi hämtat. Skönt det för då slipper man trängas med paraply. Men det kommer kanske idag då. 🙂
 
Thilda och grannpojkarna, som vi åker tillsammans med dit och hem. 
 
 
Sista dagen innan Thildas sommarlov. Undrar vad vi ska hitta på nästa vecka. Prognosen säger regn. Inte en sol så långt ögat kan nå... Men den kan nog visa sig mellan molnen ändå, vi får väl se. 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: