Under all kritik

Att inte få till 30 knip om dagen. Det är under all kritik, för den tiden finns! Nu har jag tagit tag i det igen sedan några dagar. Det är nog väl värt den investerade tiden. 

Thilda har haft simning idag igen och nu börjar hon få till tekniken för crawl. Jag kan själv inte och är väldigt glad att Thilda håller på att lära sig. Hon har dock varit lite hes nu i några dagar och idag fick jag henne i säng något tidigare. Förhoppningsvis hjälper en god natts sömn. 

Dessutom så hände ett litet missöde med cykeln idag. Jag hade lovat Thilda att ta med cykelpumpen till skolan för att pumpa våra cyklar. Pumpen var det första frågade om när jag hämtade henne. Den var med. Vi satte på den och försökte pumpa men det var väldigt trögt. Jag skulle försöka trycka på den igen men tryckte då ner ventilen. Suck! Fick varken upp den igen, pumpat eller satt på korken. Vi cyklade hem istället snabbt, innan luften skulle gå ur. Klarade oss hem men Thilda sa att det var trögt att cykla. Kan nog bli bra med lite vila för Thilda  imorgon och bil till skolan. 

(null)

Ser prognosen framåt och undrar varför jag inte passat på att sola. 

(null)

Men jag har förberett packning. Pratade med en kompis idag vars flyttgubbar kommer imorgon. Hon hade packat kläder idag men inga andra förberedelser. Jag undrar varför jag gör det så omständligt. Men kanske för att behöva köpa så lite nytt/extra som möjligt både här och där. Vill inte riskera att behöva göra mig av med något här för att det inte får plats i väskorna. Vill inte heller behöva köpa ett nytt bohag i Sverige för att vi lämnat det här. 

Nu ska jag borsta tänderna och sen njuta lite av min bok. 

(null)

Godnatt! 

/Charlotte

Kommentera här: