Ändrade planer

Vi har som sagt behövt landa lite i vårt beslut.
 
För några veckor sedan insåg vi att passprocessen för den lilla bebisen tar nästan två månader. Inklusive visum, för en liten nyfödd bebis behöver både pass och visum för att åka ut från Kina. Det är dock passprocessen mot Sverige som tar lång tid, visum tar 8 dagar i Kina. Med Toms eventuella nästa uppdrag blir det för tight om tid och vi insåg därför att vi måste tänka ut en alternativ lösning. 
 
Vi har funderat fram och tillbaka och behållit hoppet uppe om att vi skulle hitta en lösning som innebar att vi skulle kunna vara kvar i Shanghai med Tom. Hoppet har dock gradvis försvunnit och vi insåg till slut att det inte finns någon annan lösning än att Thilda och jag åker hem innan bebisen kommer. Eftersom man inte får flyga ända fram till bebisen kommer så betyder det att vi måste åka hem betydligt tidigare. Detta innebär ju också att Thilda kommer att gå i skolan i Sverige och vi behöver vara hemma till skolstart. 
 
Vi är väldigt glada för att vi igår fick veta att Thilda fått plats på den skola som var vårt förstahansval! 
 
Thilda och jag har bokade biljetter tillbaka till Sverige i augusti. Vi ser mycket fram emot att komma hem till familj, vänner, mat och natur! Men vi kommer sakna Tom! Det är dock betydligt värre för honom och egentligen är det honom jag tänker på mest. Han är verkligen oegoistisk som släpper iväg oss. Det hade jag aldrig gjort om det var tvärtom... ❤
 
Så nu vet du vad som ibland håller mig vaken om nätterna. 
 
Jag vet att hösten kommer gå snabbt och snart är vi tillsammans igen! ❤
 
Tom undrar varför jag klänger så mycket på honom nu men vill nog vara nära så mycket som möjligt de helger som är kvar innan vi åker. Sen har Tom även lite semester i sommar då vi ska hitta på något kul tillsammans. 
 
Nu måste jag berätta för ayin. En annan av hennes familjer här flyttade i mars, vi flyttar till sommaren och den sista familjen hon har här (den största delen av tiden) flyttar i juli. Jag hoppas verkligen att hon kan få ny/nya familjer så snart som möjligt. Hon är fantastiskt på alla sätt! Jag hade gärna tagit med henne hem. 😊
 
 
/Charlotte

Kommentera här: