Idag är en stor dag!

Thilda börjar skolan igen! Sist hon var där var den 23 (eller 24) januari. Thilda har längtat, och räknat ner. Me? Not so much... Jag tycker att det känns jättekonstigt och saknar redan Thilda. Det har varit tufft att försöka vara lärare men det har också varit underbart att ha tiden tillsammans. Thilda är överlycklig för att få komma till skolan igen, och träffa kompisar.
 
Jag behöver tiden för mina studier så det blir jättebra så här. Men det känns tomt. Det sa jag förstås inte till Thilda. Jag sa dock att jag längtar till att hon kommer hem, för det gör jag. Men också att hon kommer ha en fantastisk dag! Väskan var tung med biblioteksböcker som skulle tillbaka, lunchlåda och två snack/mellanmål. Men Thilda sa "jag bryr mig inte". Hon var SÅ glad! 
 
 
Temperaturtagning.
 
 
Handsprit.
 
 
På bussen. 
 
 Jag fick ett mejl igår kväll om att jag fått betyg på min näst sista uppgift i affärssystem-kursen. Jag har varit lite nervös sedan dess... Jag kikade nyss och betyget var G. Puh! (Det kan låta som att min ambitionsnivå är låg med det är där den ligger just nu, på G. Jag har inte haft den tiden som jag önskat att lägga på mina studier.) Nu ska jag fortsätta med den sista uppgiften. Den ska vara inlämnad senast söndag. Nästa vecka ska jag repetera kinesiska för att boka mina två sista onlinelektioner i kursen. Vill repetera innan för att verkligen få ut det mesta av lektionerna med läraren. 
 
Önskar dig en fin dag! 
 
/Charlotte

Kommentera här: