Det handlar inte om de stora inkomsterna

Ok, det var Tom som kom med rubriken till detta inlägg... Han hävdar att det inte handlar om de stora inkomsterna utan de små utgifterna. Det jag ska komma till är att Tom nu klipper sig själv. Han erbjuder sig också att klippa resten av familjen. Jag berättade för Thilda imorse men hon var skeptisk. Hon frågade mig "kommer du låta pappa klippa ditt hår mamma? Jag tror att han klipper oss kort". 
 
 
Jag tycker att det blev bra! Men är ändå lite tveksam till att låta honom klippa mig. 😁
 
Tiden går rasande snabbt mot att Tom kommer hem till Sverige! 💓 (Och vi får en egen frisör. 😊)
 
Imorse cyklade vi. Tisdag till torsdag har vi åkt bil, en mjukstart efter att Thilda varit hemma. Prognosen säger regn nästa vecka så därför passade vi på att cykla idag. Det ska bli härligt med helg! 
 
 
Igår, efter besök hos barnmorskan, blev jag bjuden på lyxig och smaskig utelunch hos vänner. Det var väldigt mysigt att träffa dem! 💓 
 
Vi besöket hos barnmorskan frågade jag om mina mått (och bebisens) jämfört när Thilda låg i magen. Magen var precis lika stor nu som då och enligt ultraljud så borde denna bebis vara något större än Thilda. Jag ska till Östra på ultraljud igen på måndag och då får vi se hur det ser ut nu. 
 
Igår hade vi besök av snickare. Jag har mycket att skriva om/visa. Men nu ska jag räkna matte/logistik-uppgifter. Tur att man inte alls är trög i huvudet nu för tiden... 😅 Det gäller bara att repetera mer och kämpa. 

Kommentera här: