En ovanligt härlig eftermiddag

Thildas tandläkartid var som sagt bokad till den 2a november. Efter att ha gått in varje dag, i kanske två veckor, och letat återbud hittade jag en tid tidigare. Vi var därför hos tandläkaren igår eftermiddag och jag hämtade Thilda en timma tidigare än vanligt. 
 
Jag var nog lite spänd och nervös för jag glömde fråga de frågor som jag tänkt på sedan i somras... jag blir tokig. När ska jag nu fråga om det jag funderade på? I alla fall såg Thildas tänder bra ut, de satt rakt och ingen plack. Inga bilder behövdes denna gång. Tandläkaren var nöjd. Hon tyckte dock att Thilda skulle vicka mer på de lösa tänderna så att de ramlar ut.
 
 
Besöket slutade med att Thilda fick melon-fluorlack på tänderna. Thilda tyckte att det smakade fruktansvärt och såg illamående ut ett bra tag efteråt. Vilket också medförde att hon inte fick äta och dricka på en timma. Jag som hade tagit med lite fika till vår promenad hem. Vi skulle gå hem tänkte jag och Tom föreslog att vi skulle ta vägen genom skogen. Det visade sig vara en väldigt bra idé! Thilda hade varit i skogen och Blå spåret tidigare med klassen och kände igen sig. Hon tyckte att det var väldigt roligt! 
 
 
 
 
Vackert och väldigt kuperat!
 
 
Visst enda bilden på mig. 
 
 
Ett antal pinnar skulle släpas med. Du kanske ser att Thilda äter en kaka? Det tog nämligen över en och en halv timma hem så en liten kaka hann hon med på slutet av promenaden. 
 
 
När vi kom hem gjorde vi middag och farmor kom på besök. Köttfärssås och spagetti som är en av favoriterna hos Thilda. Eftermiddagen och kvällen var ovanligt bra! 
 
Natten var sämre och mardrömmarna avlöste varandra. Men det är så det är. 
 
Nu ska jag studera vidare då jag verkligen börjar känna att det närmar sig bebisens ankomst. 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: