Hade knappt hunnit mer

Vilken intensiv helg!
 
I fredags hade vi förstås en ganska lugn kväll. Lagade pizza hemma och hade fredagsmys i soffan. Utan Bonde söker fru dock. Jag fick på Morden i Midsomer en stund och sen tyckte jag att jag hörde läskiga  ljud i huset när jag skulle sova. Haha. 
 
Efter handbollen i lördags åkte vi till Frillesås. Vi var bjudna på lunch hos min kusin med familj. Åh vad gott och åh vad mysigt att ses! Efter maten blev det en promenad, då mina föräldrar och min moster också hängde på. 
 
 
Tillbaka till min kusin för fika på äpplepaj och glass. Mums!
 
Efter ett kort besök hos mamma och pappa och moster och morbror åkte vi hem. Vi kom hem senare än jag tänkt men det är alltid så svårt att åka hem. Hade kunnat stanna och umgås i flera dagar till. 
 
Dessa goa, nybakade frallor fick jag med mig från min moster. Lyxkvällsmat!
 
Thilda hittade gamla bilder på mig. Hon sa att jag såg ut som någon som druckit för mycket öl. Hahaha. 
 
Thilda fick en present igår som hon längtade efter att öppna. Det första  hon sa imorse när hon vaknade var "idag ska jag inte titta på TV, jag ska bygga playmobil". 
 
Det blev faktiskt ingen innebandy imorse. Just för att vi kom hem så sent igår så att jag ville att Thilda skulle få sova ut istället. Med för lite sömn kommer förkylning och annat känns det som. Det blev rakt till handbollen istället. 
 
 
Efter handbollen (Thilda hade väldigt roligt!) hade Thilda sin kinesiskalektion. Lunch efter det och sedan träffade vi Thildas kompis med familj på djungellekplatsen i Kärra. Barnen lekte och lekte. En underbar dag! Vi gick hem så att vi var hemma kvart över fyra, ganska trötta båda två. 
 
 
 
Magen växer. 
 
Nu kommer jag inte ens läsa igenom inlägget (jag hoppas att jag inte stavat alltför knepigt) för nu ska jag stänga ner datorn för idag. 
 
Ha en fortsatt fin kväll och sov sen så gott!
 
/Charlotte

Kommentera här: