Måste de ringa på så ”sent”?

Andra gången denna veckan idag när jag fick öppna dörren i morgonrock. Efter middagen duschar vi varje dag och sen tar vi på nattkläder. Då känns det lite halvläskigt att öppna dörren när det ringer på. Häromdagen var det en kille som ville sälja kött och idag var det en tjej och en kille från Verisure. Det är intressant med Verisure. Om jag ska räkna antalet gånger de hört av sig sedan vi flyttade hem så räcker inte en hand till. Vi hade till och med en tjej här på hembesök som vi sedan tackade nej till. Efter det har de ringt ett antal gånger och besök igen idag. Konstigt att de inte har något register som de kan registrera vilka som sagt nej redan.  

(null)

Annars så yogade jag lite innan idag. Tror att det är bra för kroppen och för mitt psyke. Jag gör förlossningförberedande övningar så det är inte någon styrka alls. Men övningar som jag sedan kan använda under förlossningen, och avslappning. Ungefär femton minuter bara så försöker göra dem varje dag nu. 

(null)

Detta pysslade Thilda ihop igår. Det är en chokladkaka, med några chokladkakor i. Eller hur säger man? Det lät lite konstigt. 

(null)

(null)

Thilda tog med den till skolan för att ge en kompis och nu ville tydligen fler kompisar ha likadana. Det sista Thilda sa innan hon somnade var "mamma kan du snälla förbereda några bitar (klippa ut) så att jag kan fixa dem imorgon bitti. Så go! ❤️

Sov så gott! 

/Charlotte 

Kommentera här: