På andra sidan luren

Väldigt ovant var det att prata med Thilda på telefon igår. Vilken gullig röst hon hade genom telefonen. ❤️ Det är väldigt ovanligt då vi nästan alltid är tillsammans. Igår skrev jag dock tenta i sex timmar och Thilda var med mamma och pappa. 
 
Efter tentan tyckte jag att bebisen var väldigt väldigt lugn. Trots att suttit still nästan hela dagen. Antagligen uppskattar den lilla rörelse och strejkade på grund av stillasittande. Trots sött och vila blev inte rörelserna starkare och jag ringde faktiskt för att be om råd. Koordinatorn sa att jag skulle åka till akuten och mamma körde mig. Det tog sin tid... Vi var där runt halv fem och när jag väl kunde åka hem var klockan 22:20. Blodprov, ctg, blodtryck och ultraljud. Allt såg bra ut, förutom "ett av" blodtrycken som var lite högt. Men sen var det ok. Bebisen väger nu 3,3 kg. Ingen liten bebis längre. Wiiii. 
 
 
 
Tacksam för att allt såg bra ut! 💓 
Och att tentan är gjord. Nu ska jag börja ta promenader upp och ner i Blå spåret tror jag. Om jag vågar. En slinga i skogen som är enormt kuperad. Där gick vi flera gånger innan Thilda kom. 
 
Idag har vi varit på innebandy, handboll och sen kinesiskalektion. Nu lunch. 
 
Trevlig söndag!
 
/Charlotte
 
 

Kommentarer:

1 Katrin:

Vad skönt att bebisen har ökat i vikt!
❤❤❤

Svar: Jätteskönt! Misstänkte det med tanke på att magen växt. Men skönt att få det bekräftat. ❤️🥰
Charlotte Karlsson

Kommentera här: