Unna sig något varje dag

Nu har jag lagt ett antal timmar på datorh*lv*tet. Så får man nog varken säga eller skriva... Kom i alla fall i kontakt med en tjej på Microsoft och fick delvis löst problemet med en återställning. Dock är inte allt löst och jag har nu tappat en del jag hade innan. Word fungerar till exempel inte helt hundra. Ska man skratta eller gråta? Skratta är nog bättre. 
 
Idag skulle Thilda följt med en kompis hem efter skolan men tyvärr vaknade han med förkylning och hosta idag. Thilda visste inte det och det första hon sa, efter "god morgon" var "idag ska jag leka med **** efter skolan". Jätteglad. Hon blev ledsen när jag berättade att han är hemma sjuk idag. Sen sa Thilda att hon hoppas att han bara är hemma idag och sen kommer tillbaka till skolan igen. Vi hoppas på snabbt tillfrisknande! 
 
Uppdatering! Nu sliter jag snart mitt hår, skickar ut både dator och skrivare genom fönstret och sätter mig och gråter framför en Netflix-serie. Men det blev en promenad istället. 
 
Jag sa till Tom innan vi åkte från Shanghai att jag kommer att prioritera att röra på mig framför studier. Nu kör jag långt ifrån stenhårda pass men nu i eftermiddag unnade jag mig en promenad på 30 min (även om jag har massor annat att göra). Jag känner att jag måste prioritera promenader och lite yoga, för att vara redo för ett "maraton" inom en månads tid. 
 
 
Ge mig styrka för att orka ta tag i teknikaliteterna imorgon igen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: