Det går framåt

Väderprognosen för vädret (i mobilen) är intressant. Den ändras hela tiden. Nu i några dagar så har den visat regn varje dag fram över, men nu ser det bättre ut. Jag blev väldigt stressad med alla utomhusavktiviteter på grund av det kommande regnet och vi fick därför gjort väldigt mycket ute igår. Vilket i och för sig var bra. Men glad att det inte bara ska regna framåt. 
 
Det blev bland annat målning av fönstren (vilket måste göras en gång till). 
 
 
Innan dess ska allt tvättas. 
 
 
Vi samarbetade bra. Roligt att kunna fixa ihop! Thilda längtar dock tillbaka till skolan! Vi har några utbrott om dagen kan man säga... Allt är inte som det ser ut på bilderna. Tom säger att Thilda har fått mitt humör (det går rejält upp och ner, snabbt). 
 
Det som inte händer speciellt mycket, är studier och motion. Jag satt dock efter att Thilda somnat igår till tio med skoluppgiften. (Bonde får tyvärr vänta till helgen... Började det bra?) Och fick ihop drygt 8000 steg bara på att gå här hemma så det är alltid något. 
 
Nu är Thilda fränvaroanmäld, dag 4, och jag ska börja förbereda frukost. Ingen hosta inatt (igår natt hostade hon, vilket hon inte gjort tidigare i veckan) så det går nog framåt. 
 
Ha en fin dag!
 
/Charlotte

Kommentera här: