Det jag trodde var omöjligt

Vi har haft nästan stopp i handfatet i badrummet. Det var redan där när vi kom hem från KIna men det har blivit värre. Häromdagen hällde jag ner varmt vatten och det blev något bättre. Jag tänkte använt kaustiksoda men hade ingen hemma. 

Pappa tipsade om att rensa vattenlåset och skickade en länk till en youtube-film. Det såg ju väldigt enkelt ut.  Skillnaden är bara att vi har ett badrumsskåp (två lådor) ivägen. Imorse la jag mig ner på golvet för att försöka förstå om lådorna gick att få loss. Jag trodde att jag var tvungen att skruva loss dem, men det gick utan att behöva skruva. Yes! Lådorna togs bort och jag lyckades tömma det där vattenlåset. Det behövdes verkligen! 

(null)

(null)

Stolt att jag faktiskt även sen fick ihop kopplingen, utan att den läcker (så långt iaf). Nu har jag gjort det en gång och det kommer inte vara några problem att göra det igen. Men jag avstår såklart helst. Det hade varit trevligt om mannen i huset kom hem snart och gjorde de där manliga (och tråkiga) sakerna. Det kanske råder delade meningar om vad som är manligt och kvinnligt dock. Men jag städar, tvättar och lagar mat hellre än att pumpa cyklar och rensa vattenlås. 

På tal om att pumpa så pumpade vi alla bollar igår, med grymmepumpen. 

(null)

Sen spelade vi basket, handboll och fotboll. 
(null)

Nu måste jag hämta Thilda för hennes första simlektion är slut. 

/Charlotte 

Kommentera här: