Hann jag allt igår?

Neeeej. Långt ifrån.  Tidsoptimist, men det vet jag ju om. 

Min inlämning tog runt en timma till då jag skulle korrekturläsa och säkerställa att formalia var rätt innan jag skickade in. 

Sen målning. Jag märkte häromdagen att färgen flagnade på stolparna utanför. Vid rengöring gick en hel del av färgen att skrapa bort. Det var bara att börja om med grundfärg. Som vi, som tur var, hade kvar i förrådet. När allt väl är framplockat och förberett är det kul att måla. 

(null)

(null)

Sen gräsklippning. Sen slänga återvinning. Så var klockan helt plötsligt strax innan tre och ingen träning hade jag gjort alls. Jag unnade mig faktiskt en 20 min PW innan jag cyklade och hämtade Thilda. Alla steg är bra steg. 

Thilda behövde lite energi igår för att cykla hem, det blev en kexchoklad. 
(null)

Så här går jag runt. Vet inte om det egentligen är "ok" att gå med såna strumpor men det gör jag ändå. Mycket skönare att inte få in stenar i strumporna. 

(null)

När vi kom hem sprang Thilda över och lekte med grannbarnen. De hade jätteskoj. Jag kunde passa på att kantklippa och fixa lite annat ute. Sen skulle jag städa badrummet. När jag skulle damma ovanpå spegelskåpet tänkte jag "det är inte optimalt att damma utan att ta ner sakerna". Ändå chansade jag (igen). Min fina dansande apa åkte i golvet. Snyft. Men jag får skylla mig själv. 

(null)

(null)

En anledning att åka tillbaka till Florida någon gång. I wish!  (Apan är köpt i Fort lauderdale eller i närheten.) 

Idag har vi handlat på Coop, sen Taekwondo. Nu lunch i väntan på trevligt sällskap! ❤️

/Charlotte 

Kommentera här: