Har jag skrivit om tandfens besök?

Häromdagen (det var nog i fredags) när vi satt och åt middag så såg Thilda helt plötsligt väldigt skum ut i ansiktet. Tog sig för munnen och jag undrade vad som hade hänt. Det visade sig att den lösa tanden hade lossnat. Thilda var så glad! Tur att hon inte svalde den. Den var verkligen helt redo att åka ut. Thilda förberedde något för tandfen på köksbordet. En liten leksak till tandfen och en lapp som förklarade att den var till henne. Väldigt gulligt! 
 
 
Igår förbedde vi i alla fall för kalas på Leos lekland. Den gulliga enhörningsboken (och pennan, tillsammans med några fler saker) fick Thilda av sin kompis för några veckor sedan. 💓  Pennan skulle såklart användas för att skriva kortet. Thildas presenter till gårdagens kalas går lite i samma tema. Presentpapppert och kortet också. 🙂
 
 
Vilket kalas! Trött och glad tjej efter två timmars kalas. 
 
 
Efter halva tiden ropade personalen ut i högtalarna att Leo kom för kramar. Hmm. Inte riktigt "rätt" i Corona-tider kanske. Men ok. Thilda fick gå dit för high five. Handspriten användes flitigt. 
 
 
På väg hem. 
 
 
Hemma var det dags för (en tidig) middag. Det blev fläskfilégryta med ris och Thilda slappade framför TVn medan jag gjorde maten. 
 
Sen jobbade vi lite ute innan läggdags. Jag ska skriva om det i ett senare inlägg. 
 
Veckan har inte börjat som tänkt. Men det är bara att gilla läget. 
 
/Charlotte

Kommentera här: