Under all kritik?! Eller?

Jag kom fram till tandläkaren nu när de öppnade 07:20. Jag fick en ny tid - den 2 november. Jag bad om en tid efter 14:00 eftersom Thilda slutar skolan 13:20 och detta var första lediga tiden. Då har vi alltså väntat från runt 11 augusti på att få komma till tandläkaren. (Det fanns en tidigare tid ledig, om en månad eller mer men det var klockan 11 och då är ju Thilda i skolan. (Dessutom var det inte nästa vecka, i så fall kanske jag hade tagit tiden och hämtat Thilda i skolan snabbt.) Vad händer om Thilda/jag/medföljande har förkylningssymptom den 2 november? Då lär det ta minst lika lång tid till nästa lediga tid. Dessutom kanske vi har/håller på att få en liten bebis då. 
 
Jag frågade om det inte finns återbud, det måste väl vara fler som avbokar som vi. Receptionisten sa att jag får en kod så kan jag logga in och leta efter återbudstider. Ja, det betyder väl att jag måste gå in varje dag och kika?! 
 
Receptionisen sa "du behöver inte oroa dig för att det tar lite längre tid och att tiden skjuts fram. Jag har en annan som hade tid i april som har skjutit fram den tills nu och det har gått bra.". Öhhhhh, va? Det beror väl helt på när senaste besöket var och vad man har för tänder? Det var det dummaste jag hört. 
 
Vad gör man? I Kina visste jag precis hur jag skulle göra och det var inga problem att få tid (och bra service), men vad gör jag nu? Thilda borde väl ändå ha rätt till ett tandläkarbesök, eller? Om du har tips så tar jag gärna emot!
 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Förstår din frustration men ......välkommen till verkligheten i Sverige

Svar: Tack pappa. Så är det väl. Undrar om det är bättre i Spanien?
Charlotte Karlsson

Kommentera här: