Thilda fick Burger King

Igår fick Thilda sin önskelunch. Vi stod med bilen utanför Burger King 12:21 och insåg att de inte öppnade förrän 12:30. Vi tog en liten vända med bilen och kom tillbaka lagom till öppning.  Vi var först. 

(null)

Thilda var väldigt nöjd. Thilda fick äta lunchen hemma och sen promenerade vi ner till havet. Vi åt på en restaurang som Tom aldrig ätit på. Thilda och jag var där med mormor och morfar/mamma och pappa, sist vi var här. 

Jag tog en meny med tre rätter, Tom tog en rätt (och efterrätt) och Thilda hjälpte mig med min efterrätt. 

Min förrätt. Jag åt bara några (insåg inte att det var friterat när jag beställde) och det kändes lite oförskämt att lämna så mycket. Men jag ville ju orka lite av alla tre rätter. 
(null)

Min huvudrätt. Lax i apelsinsås. 
(null)

Toms mat. 
(null)

Efterrätten. 
(null)

Det var mysigt och vi satt där ganska länge. 

Det var blåsigt igår. 
(null)

Jag sydde upp en av gardinerna när vi kom hem, som tidigare var för lång och låg i en hög på golvet. Det blev inte superbra, men bättre. 
(null)

Vi hade en fixardag igår. Sen började det regna på kvällen och idag var det röd sand överallt. Allt som tidigare var ganska rent är nu smutsigt. Tur att vi inte hunnit tvätta allt ännu för det som är gjort får göras om. 

Jag blev så glad för att alla glasrutor var rena och inte behövde putsas något direkt. Normalt måste de alltid putsas när vi kommer hit. Nu behöver de en ordentligt putsning. Det finns att göra. 🙂

Imorse gick Tova och jag till bageriet och köpte bröd till frukosten. 
(null)

Det är fortfarande molnigt men inget regn just nu. Väderprognosen ändras varje gång man tittar (var 10e minut?!). Märkligt. Vi hoppas på lite sol snart men njuter ändå av att kunna gå ut utan jacka. 

/Charlotte 

Kommentera här: