Tova - 6 månader

Häromdagen blev Tova sex månader. Tiden har gått så snabbt, alldeles för snabbt. Tova är en liten person nu. Hon är nyfiken och glad (när hon inte är ledsen eller arg). Hon lyser upp som en sol när hon ser en. Allra Gladast på morgonen och ligger gärna kvar i sängen och pratar lite innan hon vill gå upp. Vi har haft en otrolig tur, det finns ens ord att beskriva lyckan. 

Vi firade Tova med glass. Sist åt jag sorbet. Denna gång åt jag en kula glass. Som jag har längtat efter den glassen. Vi åt glas i hamnen och firade Tova, som sov. Det var väldigt gott. 

(null)

(null)

Det var en chansning och Tova var inte helt tillfreds på kvällen. Det var nog glassen... Snällt av mig att äta glass på hennes firande ändå. Inte. Hon skrek inte hela kvällen som hon gjorde innan jag slutade mjölk, men hon var inte nöjd och gick inte att lägga på kvällen som annars. 

Nu blir det ingen mer glass på ett tag. Jag kan dock äta choklad, kakor och massa annat gott. Jippie! Kommer nu även fortsatt undvika mjölk, glass, grädde och så vidare. Tänker testa lite grädde i mat nästa vecka. 

Lite lek i Thildas rum. 
(null)

(null)

Idag har tjejerna och jag varit på marknad. Vi åt churros som är lite av en tradition. Annars brukar vi ha mormor och morfar/mamma och pappa som sällskap. ❤️ 
(null)

(null)

På väg hem gick vi förbi en ny lekplats. 
(null)

Sen "limmade" jag upp två gardiner. Tom och Thilda köpte band som vi kunde stryka upp gardinerna med, istället för att sy. 
(null)

Thilda underhöll Tova. 
(null)

Hoppas att du har en fin fredag! 

/Charlotte 

Kommentera här: