Viva España

(null)

 För en och en halv vecka sen hade jag inte trott att vi skulle sitta i lägenheten i Spanien nu. 

Det gör vi. 🙂 Vi har inte varit här på snart två år och behövde komma hit för att se till lägenheten. 

Men jag får skriva mer imorgon för det är fullt upp med städning, bäddning och upp-packning. Vi börjar alla bli trötta och behöver gå och lägga oss. 

Uppdatering. Ovan skrev jag på anteckningar igår kväll för att publicera när jag fått internet. Jag fick inte internet och därför kom inlägget först idag. Ledsen för det. Ovanligt det känns inte inte vara uppkopplad. Lite frustrerande faktiskt. Men nyttigt. 

I onsdags när vi var inne i stan tog vi Coronaprov. I onsdags kväll fick vi besked - negativt. Alltså det var positivt för oss för vi hade ju inte Corona. Vilken lättnad eftersom flygbiljetterna redan var köpta. Ledighetsansökan lämnade vi in till skolan och några böcker fick vi med oss som Thilda ska jobba med. 

Intressant att se på flygplatsen att alla inte följer reglerna som säger att alla måste bära munskydd inne på flygplatsen. Inte ens alla bakom incheckningsdisken. Respektlöst tycker jag. Hur svårt kan det vara? 

(null)

(null)

(null)

En annan reflektion är att många dricker mycket på planet. Vårt plan gick 11:55 och de var i full gång när dryckesvagnen kom. Gubbarna bredvid oss drack minst två GT var och minst två öl. De framför oss beställde två flaskor vin till lunchen, sen beställde mannen samtidigt två öl. Jag trodde de skulle ha en vinare var men de skulle tydligen ha två öl/två vinflaskor. 

(null)

Tova gjorde succé och skötte sig oklanderligt på flyget! Väldigt imponerad. Thilda var också jätteduktig och målade, sov och satt och tog det lugnt. När vi kom fram tog Thilda hand om Tova länge medan vi städade och gjorde iordning hemma. Jag saknar babysittern som inte fick plats i väskorna. (Den var för stor. Dessutom var väskorna fulla. Tom tog med tre kalsonger och resten har jag fyllt upp i väskorna. Medt tjejernas saker i och för sig.) 

(null)

(null)

(null)

Se väderprognosen framåt. Jag trodde knappt att det regnade i Spanien. Haha. 
(null)

Thilda har städat balkongen. 
(null)

Hasta luego! 

/Charlotte

Kommentera här: