Bästa avslutet på veckan man kan tänka sig

Thilda har haft tre bra dagar i skolan! 
 
Imorse på väg till bussen fick vi sällskap av en annan mamma och barn. Dottern i familjen kom förbi oss igår när vi var ute och klippte gräset på framsidan. Hon frågade om Thilda ville leka och de lekte i 20 minuter hos henne, sen kom tjejen med till oss och de tittade snabbt i Thildas rum. Roligt! Idag på väg till bussen sa tjejen "idag ska jag ha födelsedagskalas". Varpå mamman sa "åhh jag skulle fråga er om Thilda vill/kan komma". Jag sa att jag skulle höra med Tom, Thilda sa JAAAAAA. Jag kollade med Tom och det var förstås ok. De skulle ha poolparty och det skulle starta klockan fyra. (Slutade klockan sju.)
 
Tova och jag tog en promenad efter att ha lämnat Thilda vid bussen imorse och jag pratade med en kär vän i telefon. Det var en väldigt bra start på dagen! 💓
 
Sen åt vi frukost och gjorde oss iordning för Tovas första besök hos läkaren här. Det gick bra, även om Tova skrek större del av besöket. Tova fick tre sprutor och två plåster. Plåstren slet Tova glatt av så fort vi kom ut från läkarrummet. (Tova somnade med feber nu på kvällen.)
 
 
 
Rummet vi var i. 
 
 
 
Vi gick till Target (som Åhlens) efter läkarbesöket, det låg passande nog precis bredvid läkarmottagningen. Jag hade ändå tänkt åka till Target för att köpa present men trodde att läkarmottagningen låg åt andra hållet. Vad köper man för present till en fest som verkar vara extra allt, och lite till? Poolparty, sedan pizza, sedan hade hon hyrt små tält (ett till varje barn) med Hawaii-tema och mamman hade köpt pyjamaser till alla barn.
 
Jag fick tips av en vän här att köpa för lika mycket som festen kostar per person. Vi köpte en pop it, ett spel (vem där) och en LOL. Säkert inte ens i närheten av vad festen kostade i och för sig. 
 
Jag provade en klänning på Target. Men jag är osäker, vad tycker du? Köpte den inte. (Gravidklänning?)
 
 
Thilda hade superkul på festen! 
 
 
Efter Target åkte vi vidare till Costco. Hittade dessa klänningar där och var tvungen att slå till. Hörde någon säga att "If  you like it - buy it". Nästa gång är det inte säkert att det finns kvar på Costco. 
 
 
 
Vår lunch blev lidande i dag. Inte alls likt mig. Jag åt en Twix. Inte bra alls! Tova fick en gröt och smoothie, i vagnen på Costco, som jag köpt på Target. Jag avskyr att bryta mina matrutiner. 
 
Kan dela några bilder från igår också.
 
Vår promenad. 
 
 
Och i sovrummet. (Mina träningskläder på tork på Tovas säng...)
 
 
 TACK för idag!
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Annica:

KÖP den randiga klänningen - supersnygg!!

Svar: Tack för din feedback Annica! Uppskattar verkligen att du kommenterar. ❤️ (även om du hade skrivit att klänningar var sådär…) 🙂😉 Om inte annat så var klänningen väldigt bekväm. Bara en sån sak. 😊
Charlotte Karlsson

2 Katrin :

Du var supersnygg i den klänningen!

Svar: Tack K! ❤️🥰
Charlotte Karlsson

Kommentera här: