Första gången igen

Första gången för mycket, och ofta, här. 
 
Igår signade vi upp oss på biltvätten. För 29 usd per månad får vi tvätta bilen hur många gånger som helst. Endast utsidan dock. Låna dammsugaren får man göra gratis men vill man ha hjälp så kostar det 8 usd per gång. Igår fick vi det gratis och bilen blev som ny! Väldigt fin! Borde kanske tagit en bättre bild... Men här är en från när vi satt (Thilda dansade och Tova var missnöjd och skrek) och väntade på att få den fixad inuti.
 
 
Det var efter att vi kört igenom tvätten. Alltid lika spännande att se om man lyckas få hjulet på rätt ställe... Det gick bra denna gång. Sen är det det där med dricks. Ska man lämna dricks till dem som städar inuti? Jag frågade först killen som jag betalade och han svarade, som folk brukar göra när man frågar, "du gör som du vill". Inte det svaret jag var ute efter direkt. Sen frågade jag en annan kund som satt och väntade och hon sa "det är första gången för mig också så jag vet inte". Hon var amerikanska. Hon sa i alla fall att det fanns en låda där hon trodde att man skulle lägga det i så fall. Jag hade bara stora sedlar men vi lämnade de mynt jag hade i alla fall. 
 
Det blev som sagt superbra och all sand är borta. 
 
Innan dess var vi på Trader Joe's. Jag och Thilda väljer varannan dag hur vi ska promenera och igår var det egentligen Thildas tur. Jag förhandlade dock och bytte till mig att få välja promenadsträcka mot att vi sedan åkte till Trader Joe's Det funkade. Thilda har velat åka dit och leta efter sköldpaddan som vi hade hört att de gömmer i butiken. Thilda hittade den! 
 
 
Thilda hade sett fram emot skattkistan som man skulle få se när man hittade sköldpaddan. Det var dock inte så avancerat utan bara en korg men klubbor. Thilda fick en klubba och var glad. 
 
 
 
Nu kvarstår frågan om det är Thilda eller jag som ska bestämma promenadväg idag. Jag hävdar att det är jag eftersom hon bytte bort sin dag igår. Eller? 
 
Jag hade hoppats på sol idag för att åka till stranden eller Splash Island. Det är dock molnigt idag igen. Molniga och regniga dagar passar vi på att baka chokladbollar. 
 
 

Kommentera här: