Havet istället för summer camp

Igår blev det inget summer camp för Thilda, för hon hade lite snuva och hosta. Vi passade istället på att åka till stranden. 

Vi packade ihop vårt pick och pack och åkte till Sullivan Island. 

(null)

Tova somnade efter en stund i vagnen och jag kunde vara med Thilda i vattnet. 

(null)

Det kom en enorm containerbåt på väg ut från Charleston. Det roliga är att dagen innan när vi promenerar runt trailen såg vi en av containrarna som var på båten. En orange stor med annorlunda form. Från trailen ser vi containerkranar bortanför träden och där stack en orange ovanlig sak upp. Thilda frågade mig vad det var men jag visste inte heller. Vi kom fram till att det nog var någon slags container. Dagen efter så kommer just den på båten. Väldigt roligt. 

(null)

Vattnet kom närmare och vi fick flytta upp. Passade då på att sätta ner parasollet. Glad att jag lyckades då jag inte visste om jag skulle klara att få ner parasollet tillräckligt långt. Tova sov vidare. Till ljudet av havet och gunget av parasollet. Jag ställde vagnen för att stötta upp parasollet eftersom det blåste. Parasollet gungade vagnen. (Synd nog inte på bilden men flyttade vagnen senare.) Perfekt ju. Tova sov 2h och 20 min, tills vi skulle hem. 

(null)

(null)


Väl hemma fick jag ut tjejerna på en promenad. Thilda fick bestämma vägen då hon tycker att det är roligare. Vi bestämmer varannan gång har vi bestämt. Vi stannade för ett snabbt mellanmål och vatten. 
(null)

(null)

När Tom kom hem blev det pizza till middag. Från Dominos. Väldigt gott! 

(null)

Idag har gjort en makeover. Haha. Nja, men har varit hos frissan iaf. Berättar sen, eller imorgon. 

Ha en fortsatt härlig helg! 

/Charlotte 

Kommentera här: