Jag sa det man aldrig ska säga

Solen sken när vi åkte från Clearwater 09:10 imorse. Jag sa "vad skönt att det inte regnar". Det dröjde inte länge innan det började regna. Och sen fullkomligt vräkte det ner, en bra stund. Obehagligt var det. Jag som är en orolig själ tyckte nästan att det var en "nära-döden-upplevelse". Försöker dock tona ner min känsla för att inte skrämma upp tjejerna. 

(null)

Annars har vi kört igenom väldigt vacker natur. Första stoppet blev på en bensinmacka. Tova hade bajsat och det var överallt. Jag har nog inte nämnt att samma sak hände när vi var ute och körde häromdagen i Clearwater. Vi fick ta loss tyget från babyskyddet och jag tvättade det för hand i handfatet med schampo…. Det såg ok ut idag men vi fick spendera en bra stund i toaletten på bensinmacken för att få ordning på Tova. Byta kläder. En dam knackade på utanför och undrade vad som stod på. 

Vi körde igen till nästa stopp för lunch. Mc Donalds. Tova fick äta och Thilda och jag åt en del där inne men resterna tog vi med och åt i bilen när vi körde vidare. Innan vi åkte bytte jag blöja på Tova, i bilen. Hon kissade mitt i bytet; mig, på sätet och golvet. Fick ta min sjal för att försöka rädda det som räddas kunde. Hahaha. Tova somnade. När hon vaknade igen lekte vi och hon gjorde ifrån sig igen en stund innan vi var hemma. Det var överallt igen och jag fick tvätta Tova i handfatet hemma. Tyget till babyskyddet åkte in i tvättmaskinen tillsammans med kläderna. 

Nu vet jag inte vad jag skrivit om. Har jag skrivit att vår container skulle kommit i måndags? Den är försenad fick vi veta förra veckan. Nu tror vi att den kommer i slutet av augusti. Sen 7-10 dagar för att komma igenom tullen. Vällingen börjar ta slut, och jag skulle gärna byta till nästa storlek barnstol för Tova i bilen. Thilda skulle gärna ha sina leksaker. Och så vidare. Den som väntar på något gott. 

Vi var hemma igen 17:10. Tjejerna har skött sig hur bra som helst! Skönt att ha gjort vår första roadtrip och veta att det funkar bra. 

Nu är allt uppackat och två tvättar hänger på tork. 

/Charlotte 

Kommentera här: