Lite trädgårdsarbete gör gott för själen

Imorse efter ,promenaden, gav vi oss på häcken på framsidan direkt. Det var skugga på framsidan och Tova satt lugnt en liten stund i vagnen. 
 
 
Höger sida är fixad. 
 
Sen satt inte Tova så lugnt längre. 
 
Men vi jobbade vidare en stund och fick klippt klart. De avklippta grenarna ligger kvar men jag ska erbjuda Thilda en liten peng för att plocka upp dem när hon kommer hem. Lite kroppsarbete och frisk luft är aldrig fel. Inte heller att lära sig att arbeta för en liten peng. 
 
Efter. 
 
Bild från en varm promenad. Alla amerikaner längtar efter svalare väder. Inte vi. 
 
Jag är så tacksam för tiden. Att jag kan promenera och att jag kan göra arbete i trädgården, på "arbetstid". Jag är väldigt väldigt tacksam för tiden. 
 
När Tova sov lite senare fortsatte jag klippa på sidorna om huset. Jag använde babywatchen (vad heter det egentligen?) men var tvungen att gå och kika/lyssna titt som tätt för att höra om Tova vaknat. Tova sov inne och jag visste inte hur kameran och ljudet funkade då vi inte direkt använt babywatchen innan. Den funkade i alla fall märkte jag när Tova vaknade och ljudet kom ur den där lilla fyrkantiga saken (Även med bild.). 
 
 
Sen fick Tova vara med och jag tyckte att hon skulle sitta på filten. Det tyckte inte hon. Det blev ett fotbad i handfatet när vi kom in. 
 
 
 
Glömde förresten berätta om samtalet jag (och Tom) fick igår. Jag svarare och hörde en röst som sa "Thilda Karlsson has unexcused absence". Jag fick mejla fröken och en admin person idag om Thildas frånvaro igår men hörde att på andra skolor måste man skriva en handskriven lapp så det kanske jag också måste göra. Vi får se. 
 
Nu är det snart dags att hämta Thilda vid bussen igen. Vi går hemifrån 14:30 för bussen kommer någonstans mellan 14:40-14:50. Har jag förresten skrivit att barnen får ha munskydd på sig hela dagen i skolan? Och på bussen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: