Bilen på service

Ja, Tova och jag lämnade bilen på service i tisdags. Eftersom vi hade pyspunka på ett däck. Vi lämnade bilen 09:00, och den var klar 12:00. Det tog sin tid vill jag lova, och jag var inte nöjd med servicen. Det är en lång historia. Vi fick i alla fall en trevlig promenad i närområdet under tiden. 

(null)

(null)

När jag till slut fick bilen såg jag som tur var att barnstolen inte längre satt fast i bilbältet. Det var ju inte svårt men jag fick googla upp en youtube-film för att förstå hur det skulle sitta. Då var både Tova och jag hungriga och jag var inte på mitt bästa humör. 

(null)

Tova skötte sig exemplariskt under hela tiden faktiskt. 

Dagen efter ringde en tjej för att fråga hur mitt besök var. Hon sa "var du mycket nöjd med ditt besök?"  Haha, jag trodde hon skämtade. Jag började rabbla upp saker som hänt när jag kom dit, varpå hon sa att hon skulle ta det med dem. Jag sa "vill du att jag ska fortsätta!?"  Det ville hon. Jag hoppas på bättring för man vill ha en betydligt bättre service när man lämnar in sin Volvo på service. 

Några selfies som Tova tagit. 
(null)

(null)

(null)

Min träning igår. Jag har antagit en utmnaning och ska försöka få till 12 pass under december månad. 
(null)

Tova fick ett litet mellanmål innan vi åkte hem. 
(null)

Idag tog vi ner skylten som vi fick när vi donerat pengar till Thildas skola. Man får spara den om man vill men kan även lämna tillbaka den till skolan. Jag ska köra förbi och lämna den där någon dag. 
(null)

Idag under tiden Thilda hade taekwondo tog vi en sväng med bilen i området på andra sidan vägen. Det är ett område med affärer och restauranger. Vi gick in en liten sväng på denna butik. 

(null)

(null)

Det finns många såna butiker här. Lågprisbutiker som säljer det mesta. 
(null)

(null)

(null)

Thilda och hennes kompis höll Tova i händerna när vi gick hem från bussen igår. 
(null)

(null)

Sen var vi ute och köpte en present till Thildas kompis som fyller år och ska ha kalas nästa lördag. 
(null)

Idag har det varit varmt - 22 grader på dagen. 

Imorgon är det fredag. 

/Charlotte

Kommentera här: