Choklad igår - reaktion?

En gång i månaden ska man visst testa mjölkprodukter, för att stressa och se om Tova fortfarande är känslig mot mjölk. Jag har haft så svårt att göra det, och vi har egentligen inte testat riktigt tidigare. Nu hade vi bestämt att göra det igår, för Tova är faktiskt snart fyra månader. Vi tänkte på morgonen för att den eventuella reaktionen skulle komma under dagen, istället för på kvällen. Jag tänkte lite mjölk men Tom föreslog choklad. Jag var inte sen att nappa på det. En rad choklad blev det igår efter frukost. Lyx ju! 
 
 
Vi upplevde att Tova kan ha varit lite kinkig under dagen och kvällen, men såg ingen jättestor reaktion. Idag testade jag ett halvt glas mjölk efter frukost och vi får se hur det går fortsatt under dagen. Håll tummarna. 
 
Imorse fick Tova även smaka på pyttepyttelite yoghurt. Eller havre-gurt faktiskt. Första gången Tova smakar på något annat än mjölk. Kul! Hon var nog inte helt övertygad, men inte helt skeptisk heller. 
 
 
Häromdagen ville Tova vara med Thilda framför ipaden. 
 
Det gick bra en stund. 
 
Idag fick jag, väldigt lyxigt, ta en promenad medan Tom och Thilda gjorde några ärenden. Jag blir mitt bästa jag när jag får motion. Jag lyssnade på podd och fick tips om ersättning till ett ord som jag tänkt på. "Stressad" är ett ord som klingar dåligt och jag vill helst inte använda det framför Thilda. "Jäktad" var ordet de tipsade om på podden att använda istället. Låt mig nu komma ihåg att använda det istället när jag är stressad. 
 
Jag har mer att skriva om men nu pockar minsta lilla T på min uppmärksamhet. 
 
/Charlotte

Kommentera här: