Fredagens utflykt

Tom, Tova och jag brukar hitta på något på fredagarna. Igår väntade vi tills Thilda slutat skolan och åkte tillsammans. Första stoppet blev biltvätten. Thilda tycker att det är såå spännande! Bilen blev för övrigt väldigt fin. 

(null)

(null)

Thilda höll koll på Tom när vi körde in i tvätten och sa till Tom "nu står det stanna. Du som jobbar på Volvo borde väl kunna det här?!"  Haha. 

Sen åkte vi till Molins konditori för att fika. Det stod på dörren att det fick vara Max två kunder i butiken, det var bara en innan mig så jag gick in. Jag frågade om det är ok att sitta ner och fika och damen sa ok. Jag gick ut för att hämta familjen. Under tiden vi gick ur bilen hann det bli längre kö. Vi gick in men damen sa "nej nej, Max två kunder i butiken". Ja, svarade jag men vi ska fika. Damen sa "ni får ändå ställa er i kön och vänta på er tur". (Du skulle hört tonen på rösten också.)  Det var en kö på utsidan med fyra personer... (Vi hade två barn klädda för att åka bil.) Väldigt tokigt tyckte vi och åkte därifrån. Inte imponerad direkt. 

Men biltvätten var rolig! 

Förresten lyckades jag tydligen få en person sparkad från sitt jobb igår. Eller det var ju inte jag, utan hon själv. Berättar sen. 

/Charlotte 

Kommentera här: