Levde vi farligt?

Jag ville tro på prognosen igår och trodde därför att det skulle bli sista dagen för skridskoåkning igår. Snön kom ju dock aldrig tyvärr... Vi gick i alla fall till Svankällan efter lunch och åkte en stund. Det knakade högt i isen och det var allt lite läskigt. Men med tanke på hur tjock isen är lär det väl ta ett tag för den att tina, trots lite plusgrader. 
 
Tom tom några bilder på oss, men det blev tyvärr inga bilder märkte vi idag när han skulle skicka dem till mig. 🙃 Jag gjorde ju samma misstag häromdagen, fast jag tog små korta filmer istället för kort. Jaja. Det får duga med några gamla bilder som jag tror att jag inte delat tidigare. 
 
 
 
Idag har jag tränat och nu bakar vi. En go tisdag, men dagarna går alldeles för snabbt. Jag skulle ju klippa Thilda också men jag vet inte vart tiden tar vägen. Jag tror att vi måste vara snabbare i starten på dagen för att få massor gjort redan på morgonen. 
 
I fredags beställde jag från Apotea och igår kväll dök leveransen upp, med Best. Det var första gången jag testade att även beställa en vara på recept. Det gick bra och är ju hur smidigt som helst!
 
 
Nog om det. Nu ska jag fortsätta försöka få något gjort, medan Tova sover. 
 
Jag måste säga att jag varit väldigt sugen på att gå till isen nu på eftermiddagen också. (Men bakning prioriterades idag.) Älskar utomhusaktiviteter!
 
/Charlotte

Kommentera här: