Min trogna följeslagare har gett upp

Jag köpte min pincett i Spanien och den har varit så bra. Den är runt fem år gammal och den hade tyvärr gjort sitt nu. Jag försökte köpa en till när vi var där häromåret men den var inte alls lika bra. Har inte hittat någon bra sedan, eller innan heller för den delen. Tips på bra pincetter? 
 
(null)
 
 
Jag har visst missat att skriva om några saker. 
 
Nr. 1. Blodtrycksmätningen 24h
Doktorn ringde för någon vecka sedan och sa attblodtrycket var överlag bra. Några toppar men det ska hålla sig ok om jag; motionerar, äter bra, dricker måttligt med alkohol och så vidare... Jag frågade dock när topparna var och tiderna stämde överens med de två gånger jag var ute och gick under den dagen. 
 
Nr. 2 Personen som blev avskedad 
Jag ringde ett samtal för att uppdatera en prenumeration. Behöver inte säga av vad men jag skulle utöka till en familjeprenuneration. Jag hade läst på nätet att man kunde få första månaden gratis och frågade om det. Det var ok sa tjejen och att hon skulle fixa det. Hon var tyst länge och sa till slut att hon skulle ringa upp mig när systemet fungerade igen. Någon timma senare fick jag ett mejl om att min prenumeration var uppdaterad och jag fick även ett kvitto på betalningen. Jag tyckte att det var mycket märkligt att tjejen inte ringt tillbaka som hon sa att hon skulle göra. Jag hade inte heller fått första månaden gratis. Dagen efter ringde jag upp det igen för att fråga vad som hänt. Jag fick prata med en annan tjej som förklarade att erbjudandet med en gratis månad endast var för nya kunder. Hon tyckte att det var konstigt att den andra tjejen lovat mig det. Sen frågade hon också om pengarna hade dragits utan att vi gått igenom avtalet på telefon innan. Så var det ju bekräftade jag. Tjejen beklagade missförståndet och bad så mycket om ursäkt å företagets vägnar. Sånt gillar jag. Det kan bli fel men får man en ursäkt är det helt ok. Vid halv sex på eftermiddagen samma dag ringde mobilen. Det var avdelningschefen som också ringde och ursäktade det som hänt. Hon sa att personen jag pratat med först inte längre jobbade kvar på företaget. Det är ett tjänstefel att dra pengar utan att ha fått godkänt av kunden. Jag sa att det inte var några problem och att jag hade köpt det ändå, men att jag verkligen uppskattade den andra tjejens ursäkt. Oj då, så det kan gå. 
 
Jag började detta inlägg imorse när jag satt och väntade på min injektion. Nu är det gjort och vi är hemma igen. Det var lättare än sist, för jag visste att det inte skulle göra ont, men ändå obehagligt. Skönt att det är gjort. Nu är det bara att vänta och se (SE haha, förhoppningsvis se). Ögat är rött och grusigt/rivigt/torrt men annars inga känningar. 
 
 
På vägen hem stannade vi kort vid Frölunda torg så att jag kunde springa in och köpa en lyxlunch. Det var så mycket mat i salladen att jag har till imorgon också. 
 
 
 
Vi skulle åkt skridskor idag men tyvärr så kom något annat emellan. Det får bli imorgon istället. Thilda är ledig nästa vecka och förhoppningsvis ligger isen ett tag till. Om en timma har Thilda kinesiskalektion, sedan kommer farmor på besök. 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: