Den gamla kroppen

Imorse klockan nio var jag på vårdcentralen. Ganska intressant ändå... minns när jag var där i somras, när ingen hade munskydd och tjejen som tog blodprov hånade mig för att jag hade munskydd. Idag är det krav på munskydd för alla som besöker vårdcentralen. De som tar blodprov har både visir och munskydd. Jag skulle gärna höra vad tjejen säger nu. 
 
Jag har fått en blodtrycksmätare på armen som kommer mäta mitt blodtryck under 24h. Den pumpar upp och mäter tre gånger i timman, en gång i timman på natten. För flera år sedan fick jag tabletter för högt blodtryck, just efter att jag haft en 24h-mätare som upptäckt att mitt blodtryck var högt på natten. Jag kunde dock sluta med tabletterna under slutet av graviditeten med Thilda eftersom mitt blodtryck låg bra. Jag vet ju dock inte hur det var på natten då. 
 
 
Jag väntar samtidigt på att remissen till medicin, som ögonläkaren skickade när jag var där sist, ska resultera i en tid på medicin. De vill utreda vad som har orsakat proppen i ögat. 
 
Det är mycket med den gamla kroppen tydligen. 
 
Fantastiskt väder idag med en sol som skiner. Underbart! 
 
En promenad ner till vårdcentralen och hem igen har tagit mig nära målet men det får allt bli att komma ut en sväng till idag. 
 
/Charlotte

Kommentera här: