Något som får mig att må allra bäst

Snöfall! Det är något av det vackraste som finns. Jag skulle vilja ha ett stort fönster att titta ut igenom när flingorna faller sakta mot marken. En fåtölj att sitta i, med ett litet runt bord bredvid där det står ett glas rött. Eller varför inte varm glögg. Jag skulle skrivit en god bok också men jag vill bara sitta och titta ut och njuta. En varm och gosig filt att dra upp till hakan. Nu sitter jag i köket och tittar ut, det går bra det också men drömmen är den där fåtöljen, tittandes ut över ett snölandskap. 
 
Igår var det kul att få en anledning att klä upp sig lite, eller i alla fall ta på något annat än myskläder. Sen att anledningen var att åka till läkarbesöket var ju inte så skoj men vi är inte ute på mycket annat just nu. 
 
 
På eftermiddagen var vi hos Thildas kompis och lekte i snön. Sen fortsatte leken lite hemma också. 
 
 
 
 
Thilda gjorde klart sin snögubbe hon påbörjat dagen innan. Jag fotade innan Thilda var klar. Den är till höger, näsan (moroten) syns. 
 
 
När Thilda sedan var klar skulle jag fota igen. Tog en kliv över snögubben, halkade och ramlade rakt i snögubben. Det var inga glada miner på Thilda... Jag höll på att skratta ihjäl mig. Fy vad hemsk jag är. Idag ska vi ut i snön igen efter Thildas kinesiskalektion.
 
 
Önskar dig en fin fredag!
 
/Charlotte

Kommentera här: