Dagen efter

Ja, vi tänkte att alla andra säkert var lite trötta idag efter gårdagens firande. Passade därför på att åka till stranden tidigt. Vi åkte innan nio och var på plats på stranden kvart över nio imorse. 
 
 
Thilda lekte först med pappa i vattnet men hittade sedan tre tjejer att leka med. Roligt! 
 
 
 
 
 
Vi hade bara med banan och åkte hem innan tolv. Vi var bjudna till en vän och kollega på lunch idag. Det blev en lyxlunch med både försnacks, grillmiddag och efterrätt. En väldigt trevlig eftermiddag och väldigt mycket gott! 
 
I Kina var det många som saknade att köra bil. De ville köra själva och de ville ha friheten att bestämma var/när/hur de skulle köra. Jag saknade inte att köra. Alls. Jag trvis väldigt bra på passagerarsätet. Nu tvingar jag mig ut i trafiken, för jag behöver mer körvana. Med mer körvana kommer det bli lättare, och roligare. Tom körde på förmiddagen och jag körde på eftermiddagen. Tydligen körde jag mot rött ljus en gång. Alltså VA?! Behöver som sagt övningen. 
 
Jag kan dela några bilder från gårdagen (mitt-på-dagen) också. När vi var på lekplatsen under bron. Första gången tillsammans med Tom. 
 
Vi gick ut på piren. 
 
Vi fikade även på caféet och lekte på lekplatsen. 
 
Imorgon ska vi tillbaka till stället där man ansöker om Social security number. Sist kunde inte jag ansöka eftersom vi inte hade med vigselbeviset. Ingen hade sagt att det behövdes. Vi tänkte tagit med det ändå men glömde det  hemma på bänken i köket. Denna gång hoppas vi att det går bättre. 
 
/Charlotte

Kommentera här: