Det blev inget Splash Island

När vi lämnade Thilda vid summer camp igår morse var hon så uppspelt över att få åka till Splash Island. Badräkten var på under kläderna och alla skulle ha en röd tröja på sig, för att synas i poolen. 
 
 
Vädret var växlande under dagen, delvis regn och åska, och det visade sig att Splash island hade stängt (på grund av vädret) lagom till när Thildas grupp skulle åka. Hon var väldigt besviken. De hade istället varit på lekplatsen utanför och sprutat vatten ner för rutschkanan. Thilda skadade sig två gånger när hon åkte ner. Men hon sa också att de andra tog det lugnt och bromsade men att hon bara körde. Haha. 
 
Vi åkte till Palmetto County park (där också Splash Island ligger) igår när vi hämtade Thilda. Det låg bara fem minuter bort från summer camp. Splash island var fortfarande stängt men vi lekte en stund på lekplatsen så Thilda var nöjd. 
 
 
 
Sen handlade vi på väg hem. 
 
Igår morse sa Thilda förresten någon roligt. 
Thilda: -mamma, idag får du hämta mig efter afternoon snack. 
Jag: -men det är bara barnen som är där längre på eftermiddagen som har afternoon snack. 
Thilda: -jag vill också stanna längre. 
Jag: -då skulle vi signat upp dig för det och det kostar mer pengar. 
Thilda: -jaha, så det handlar om pengar. 
 
Man märker att Thilda tänker mer som en större tjej nu och att hon reflekterar mer. Det kommer mer och mer "vuxna" tankar och ord från henne. 
 
Idag regnade det lite lätt när vi lämnade Thilda. Vår älskade stora tjej. Det känns tomt när vi lämnar henne och Tova vänder sig om och tittar mot dörren när Thilda gått in och vi går mot bilen för att åka hem. 
 
 
/Charlotte

Kommentera här: