Grymmaste gungan

Igår var vi på en ny lekplats. De hade den bästa gungan jag någonsin sett. Thilda och Tova kunde gunga ihop. Vi måste åka dit igen, för jag tror att Tova hade kunnat gunga hela dagen. 

(null)

(null)

Thilda hittade en kompis att leka med. 
(null)

Thilda går fram och frågar "Can We play?"  Stolt över henne för att hon vågar. Jag vågade inte när jag var liten. Jag skickade fram min bror först och sen kom jag fram när han skapat en kontakt. 

På lekplatsen mötte vi en tjej, och hennes dotter, from Sverige. Vi hade bokat en "dejt" att ses där. Det var väldigt kul att ses och jag hoppas att vi kommer kunna ses nästa vecka igen. 

På väg hem började det regna. Vi passade på att lära oss Harpan och la sedan patiens på eftermiddagen. Såå mysigt! 

(null)

Sen fortsatte dagen lite sämre. Thilda klagade på maten (och mer) och det slutade med att hon fick sitta på sitt rum istället för att äta middag. Efter middagen pratade vi och det blev bra igen. Det blev dock inget att äta förrän kvällsmat. Tom sa något häromdagen. "Så som hon behandlar dig kommer hon även behandla andra vuxna."  Det är dags att sätta ner foten och inte tillåta visst beteende. Även om det alltid finns "ursäkter". Som till exempel att det är synd om Thilda för att hon inte har någon att leka med. Ja, men det finns så mycket att vara tacksam för. Jag ger tjejerna väldigt mycket kärlek men det gäller att sätta ner foten ibland också. ❤️ Lätt är det inte att vara förälder. Inte alltid helt lätt att "vara"
Heller för den delen. Men det finns återigen väldigt mycket att vara tacksam för. ❤️

/Charlotte 


Kommentera här: