I dyraste laget

Jag har ju varit så sugen på att gå med i vår klubb i området. Den har två pooler, gym med klasser, tennis och restaurang. På gångavstånd hemifrån. Vi hade hört att den var dyr, men bokade ändå en träff för att komma dit och se stället. 

(null)

(null)

Det var väl förra helgen vi var där. Thilda fick följa med sina vänner det för ett tag sedan och bada, det skrev jag nog om. 

Det var jättefint! Men vi höll på att trilla av stolen när vi förstod vad det kostade. Engångsavgiften för ett gå med (som man inte får tillbaka om man går ut) var på 12 000 usd. 100 000 sek? Sedan kostar det 400 usd i månaden för familjen. Vi spelar inte riktigt i samma liga som resten av folket i området tydligen… Det blir förstås inget med det. Tyvärr. 

Vi tittar på andra alternativ (bilavavstånd) men vårt andrahandsval var fullt. Vi får se hur vi gör. Hade varit praktiskt med en pool och samtidigt bra skuggmöjligheter men det finns nog andra alternativ. 

Här kommer några bilder från vår promenad i närområdet häromdagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hittade ett aktivitetsområde med lekplats i vårt område. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår vaknade Tova 21:15 och ville inte somna om. Jag fick gå och lägga mig med henne och därför blev det inget inlägg igår. Jag har precis tagit bilder på övervåningen och kan nästan lova att det kommer ett till inlägg, med de bilderna, idag. 

Ha en fortsatt fin fredag!

/Charlotte 

Kommentera här: