IOP

Vi utforskar som sagt för fullt. Efter hällregn, blixt och åska sken solen imorse och vi åkte till stranden. En ny strand, nämligen IOP, som de säger här. IOP, har jag lärt mig, står för Isle of Palms. Vårt guldkort gäller även för denna county park. Gratisparkering - himla bra ju. 

(null)

(null)

När vi kom dit, vid halv tio kanske, var det ganska lugnt ändå. Även om det redan var mycket folk. Mycket mer än på Sullivan Island. 

Men några timmar senare var det fullt med folk. Inte lika tätt som på stranden i Spanien men ändå. 

(null)

(null)

(null)

Känns nästan som från en film eller serie. 
(null)

(null)

Fördelen här var att det fanns duschar, toaletter och andra bekvämligheter. 
(null)

(null)

Det var inte gratis att hyra stolar och parasoll direkt. Det var inte solstolar vi är är vana vid, "sängar", utan fällstolar. 
(null)

(null)

(null)

Även en lekplats fanns det. Och omklädningsbås. Har jag berättat man inte "får" klä om på stranden här? Inte ens barn. När vi var med våra grannar på stranden sa grannen innan vi åkte hemifrån "Thilda har inte bytt om". Jag sa att det kunde hon göra på stranden, under klänningen. Så gjorde vi. När vi skulle därifrån gick det väldigt fort och Thilda bytte om snabbt (utan klänning). 

Senare fick vi veta att man inte gör så här. Man byter om hemma, eller möjligtvis vid sin bil. På grund av att de är pryda? Ingen aning varför men vi ska försöka ta seden dit vi kommer, för så tycker jag att man ska försöka göra. Vi bytte om hemma, och i omklädningsbås, idag. 
(null)

Till min stora glädje fick jag med båda mina tjejer idag på eftermiddagspromenaden. 
(null)

Imorse fick förresten Tova smaka på bröd. Det går snabbt nu. 
(null)

/Charlotte 

Kommentera här: