Jag har hört så mycket om Walmart

Igår kom vi äntligen till Walmart. Vi har åkt förbi det många gånger och jag har länge varit nyfiken på den butiken. 

Jag har läst på nätet att butiken har fått dåligt betyg på grund av dålig service. Vi skulle leta deo. Toms är slut och jag lyckades inte hitta något bra på Publix. De har en annan typ av deo här. Googlade igår och få såg det ut som att Toms deo fanns på Walmart. Den fanns dock inte i butik. Men vi fick oss ett besök där. Vi var där en stund men hann inte ens igenom en fjärdedel av butiken. Det finns nog allt där. Kändes som att priserna var ok också. Men det var ingen ordning och reda.  
(null)

Varför inte slänga tomma kartonger? På kort tid hade det gått att få det mycket snyggare i hyllorna. 
(null)

(null)

(null)

Innan Walmart var vi förbi Thilda skola och lämnade in det sista inför skolstart. Nu får Thilda börja skolan! Hon kommer att börja grade 2 den 18e augusti. 

(null)

Jag såg en lista med vad Thilda behöver igår. Det verkar som att man får köpa pennor, block, handsprit, och så vidare och så vidare,  själv. Om jag förstått det rätt. Listan var lång! 

Förresten en annan bild från tidgare besök på Publix. Se så de hänger drickorna på sidan av vagnen. Har aldrig sett det i Sverige men ser det ofta här. Nog för att vi inte dricker lika mycket dricka i Sverige?! 

(null)

Måste dela Thildas födelsedags-målade-naglar också. De målades först igår men Thilda är så nöjd. Händerna hjälpte jag henne med men fötterna målade hon själv. (Ja, alltså naglarna då.) 

(null)

(null)

/Charlotte

Kommentera här: