Mutor och hot funkar alltid

Igår pratade Thilda och jag innan hon somnade. Vi kom överens om att hon inte skulle klaga så mycket över promenader, inte gnälla på maten, vara mer tacksam (och mindre bortskämd). Idag har vi haft en mycket bättre dag. Jag sa det på eftermiddagen till Thilda och hon sa "ja, det är ju snart min födelsesag". Hmm, jag frågade om det skulle gå tillbaka till tidigare beteende efter födelsedagen och det var tydligen möjligt. 

Idag mutade jag ändå lite under promenaden, för att få ihop mina 15 000 steg. Jag lovade en överraskning på slutet av promenaden. Det blev en glass på vårt lokala "torg". 

(null)

En dricka till mig. Men eftersom glassen var så himla stor fick jag hjälpa Thilda. Min dricka sparade jag och den står nu i kylen. Jag skulle köpt några annat först "freeze" eller något sånt och jag trodde det var typ en smoothie. Killen sa "du vet att den innehåller vin?". Det visste jag inte och jag fick stå över den idag. 

(null)

Några bilder från promenaden. Älskar att ha båda mina tjejer med. ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

Vackert är det. 

/Charlotte

Kommentarer:

1 Katrin :

Så otroligt vackert ni bor!

Svar: Ja, jag kan bara hålla med. Den blå himlen och klara luften här också allt så mycket vackrare. Då jämför jag med Shanghai. Luften och himlen gör också Sverige väldigt vackert! Minns varje höst med Bonde söker fru då jag reflekterar över hur otroligt vackert Sverige är på sommaren.
Charlotte Karlsson

Kommentera här: