Söndagen och lite nytt

I söndags var vi för första gången downtown. Och jag körde! Försöker ta så många möjligheter jag kan till att köra, för att få körvana. Det går åt rätt håll så det hjälper. Jag hade hittat ett parkeringshus på nätet och la in adressen dit i navigatorn. Det var inte speciellt mycket trafik och kändes helt ok att köra mitt i stan. Vi gick en sväng och har en bild av hur centrum ser ut nu. Även om vi bara har sett en liten del än så länge så klart. 
 
 
 
Nästa gång åker vi häst och vagn för sightseeing. 
 
 
 
 
 
Vid varje fontän stod en sån här skylt. "På egen risk, ingen badvakt". Haha. 
 
Se filmen och hör hur alla pratar här. (Osäker på om jag sett den själv...)
 
 
 
En väldigt vacker, och färgglad, stad. 
 
 
 
 
Lite dryck i värmen. Tom köpte en Americano. Därför står det "USA" på muggen. 
 
 
Sydstatsflaggan. 
 
 
Svårt att få med alla fyra på bild tydligen... 
 
Charleston city market. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte in till stan tidigt och åkte därför hem tidigt. Vi hade bestämt att träffa en kompis för lunch på Shem creek och vi hann hem en liten sväng emellan. 
 
Vi skulle till Saltwater cowboy och det gick inte att boka bord. När vi kom dit fick vi sätta upp oss på kö för bord och fick vänta på sms som sa när bordet var klart. Det tog drygt trettio minuter innan vi fick ett bord. På utsidan, precis vid vattnet. Himla härligt. 
 
 
 
 
Denna rätt hade jag hört talas om innan. "Trashcan nachos". Det var roligt och gott, men ingen fantastisk smakupplevelse. 
 
 
 
God mat. 
 
 
En flotte med bar flöt förbi. 
 
 
 
Nu är veckan igång igen. Idag var första dagen för Thilda på summercamp. Hon var väldigt taggad och hade kul. Kom dock ut med lite ledsen min. Det var någon som hade tagit hennes leksak sa hon. Det var uträtt med läraren sa Thilda så det var lugnt men hade nog påverkat henne ändå. Imorgon ska de till Splash island, där vi var förra veckan. 
 
 
Det blev väldigt tomt när vi lämnat Thilda. Jag kände i fickorna och tittade mig runtomkring och det kändes precis som att något saknades, att jag hade glömt något. Jag fick dock väldigt mycket gjort idag när Tova sov. Det kan jag få när Thilda är hemma också men det innebär i så fall att hon sitter med TV eller ipad. Idag kunde jag jobba på med gott samvete då jag visste att Thilda lekte och hade roligt. 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Annica:

Visst är det fint i city, och jag känner igen nästan alla bilder 😊 Kul att se Koen igen, det var ett tag sen!

Svar: Väldigt fint! Vad har vi missat? Du har säkert massa tips? Ja, kul att Koen är kvar här.
Charlotte Karlsson

2 Katrin:

Jag älskar bilden på er fyra!!!😂

Svar: 😂
Charlotte Karlsson

Kommentera här: