Thildas sjuårsdag!

För varje år blir förväntan större inför födelsedagarna! Thilda börjar bli en stor tjej. 💓 Kvällen före födelsedagen kom jag på att jag inte köpt någon cupcake eller liknande för morgonbrickan. Jag ställde mig och gjorde pannkakor när Thilda (och Tom och Tova) hade somnat, för att göra en pannkakstårta på födelsedagsmorgonen. 
 
Förberedelser. 
 
 
Pannkakstårtan gjorde sig bra på brickan, men gjorde ingen succé direkt. Jag använda grädde och Nutella (eftersom Thilda knappt gillar något annat...) och så godis på toppen. 
 
 
 Vi väckte Thilda innan Tom åkte till jobbet. Eller rättare sagt så var hon vaken... Jag hade tänkt låta henne sova egentligen och gratta henne lite senare men eftersom hon ändå var vaken kunde vi passa på innan Tom åkte. 
 
Sen gick vi ner till köket som var födelsedagspyntat. 
 
 
 
 
Thilda blev ganska glad när hon hittade det gömda paketet. 
 
Tova ville gärna hjälpa till med att öppna. 
 
Dagen var full av förberelser för på kvällen kom en kompis till oss och några grannar. Thilda har blivit vän med några grannars barnbarn som var här för några veckor sedan på besök. Nu var barnen här igen, för att de ville komma tilll Thildas födelsedag. Kul! Barnen, deras mamma, deras mormor och morfar och deras morbror kom också med på kalaset. 
 
Vi gjorde en skattjakt. Eller jag gjorde den, för att den skulle vara en överraskning för Thilda. 
 
 
De fick ett papper att börja med och fick sedan följa bilderna till nästa "karta/ledtråd". De fick varsin  påse med godis och andra småsaker på slutet. 
 
 
De kom med golfbilen som de hade hyrt för veckan när barnbanen var där på besök. 
 
 
Tårta är en sak som inte är dyr i alla fall. Denna kostade 25 usd och var egentligen alldeles för stor. Den var god! 
 
 
Jag har säkert missat massor men i alla fall. 
 
Stort TACK igen till alla som hörde av sig med meddelande och samtal! Tack också för överraskningspresenter och presenter som Thilda fick innan vi åkte. Det kommer även några överraskningar i containern när den kommer vet jag. En väldigt lycklig sjuåring! 
 
/Charlotte

Kommentera här: