Vi hade tur

Idag har vi haft en toppendag! 

Thilda fick önska igår vad hon ville göra idag. Strand eller splash island (litet vattenland, väldigt litet). Thilda valde splash island. Vi åkte halv tio för att vara för när det öppnade klockan tio. 

(null)

(null)

Vi parkerade en bit ifrån för att få några extra steg. Men vi fick ändå stå och vänta på öppning. 

Thilda var överlycklig. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Thilda hittade några kompisar att leka med. Stället fylldes på med folk under förmiddagen men det blev aldrig "för mycket" folk. 
(null)

(null)

Vi åt en lätt lunch där för att kunna stanna lite längre. Jag hade egentligen tänkt att åka hem för att äta lunch. 

(null)

Tova var mer vild än tam. Men ändå snäll! Så pass lugn att jag kunde hålla ögonen på Thilda i poolen hela tiden. 

(null)

(null)

Badvakterna var ungdomar allihop. Vid lunchtid hämtade de en av badvakterna, som såg orolig ut. De gick mot utgången. 

Lite senare när vi gick hem mötte vi badvakten, som nu grät. Vi möttes även av en polisbil och poliser som sökte igenom två bilar. Nu i efterhand tänker jag på att de ropade ut i högtalarna under dagen och sökte ägarna  till tre bilar. 

Det var en lite otäck känsla. Men vi tog bilen och åkte hem. 

Jag har vant mig lite vid att köra, och älskar våra "roadtrips". Idag hade jag lite problem med navigationen men Thilda hjälpte mig att navigera med hjälp av min mobil. Älskade stora tjej! 

När vi kom hem pluggade vi kinesiska i en timma, inför Thildas lektion 14:30. Sen läste jag på Facebook att 11 bilar haft inbrott vid Splash island. Mitt på förmiddagen. Vi hade tur! Jag hade visserligen inte lämnat något i bilen men de kan ju krossa en ruta ändå. 

Efter några check på att-göra-listan  (Pratade med en kille om hur jag ska fylla i dokumenten inför att våra saker ska igenom tullen och bokade tid för Tova hos doktorn. (Det är en lååång historia och det är en verklig lättnad att det verkar löst sig) gick vi ut på en promenad. Så skönt! Jag älskar mina promenader. 

Tack för dagen! Nu är det helg. 

/Charlotte 

Kommentera här: