Barn på playdate

Igår sen eftermiddag gick vi förbi Thildas kompisars hus. De bor en gata bort från oss. Vi frågade om de fick/ville följa med till lekplatsen, och det ville de. 

(null)

Idag fick Thilda följa med dem till I’on club. Det är en lokal klubb med pooler och gym. Vi gick dit och mötte upp dem. Thilda följde med in och Tova och jag gick iväg för att äta lunch. 

(null)

Vi höll oss i närheten ifall vi skulle behöva komma och hämta. Vi gick dit efter 45 min men då hade barnen inte lekt klart och vi fick komma in en stund också. Barnen lekte lite till i poolen och sedan åt de lunch. De ville prompt bjuda Thilda på lunchen och de sa (när jag sa att det behövde de inte alls) "welcome to America". Det stod inte ens priser på menyn så jag undrar vad maten kostade egentligen… Thilda åt korv med bröd och då fick man en chipspåse till. Tyvärr inga bilder. Kunde inte med att ta upp mobilen och fota när vi inte är medlemmar i klubben. 

Imorgon har de erbjudit sig att visa oss vart de brukar åka när de ska till havet. Vi ska vara utanför deras hus 09:00 för att följa dem mot Sullivan Island. De är väldigt väldigt trevliga! 

Tjejerna åker tyvärr hem till Atlanta (de är hos mormor och morfar här) i helgen men de kommer tillbaka igen i juli. 

/Charlotte 

Kommentera här: