Bortskämd så att jag skäms

Helgen innan vi flyttade var Thilda, Tova och jag i Frillesås. På söndagen hade vi en middag planerad hos mamma och pappa men vi åkte ner tidigare för att hinna umgås mer. 💓
 
På söndagen anslöt Tom, min bror med familj och min moster och morbror på middag. Vi åt grillat, potatis och rotfrukter i ugn, sallad, såser (som min brors sambo hade gjort) och gott bröd (som hon också hade gjort). Såserna var mina favoriter - avocadosås och fetaostsås.Till efterrätt åt vi rabarberpaj och blåbärspaj som min moster gjort. Så gott! Allt var mina favoriter och när jag insåg att det var så det var planerat blev jag gråtfärdig. Även när jag tänker på det nu. Den omtänksamheten. Min familj är fantastisk! 💓 
 
Efter efterrätten började det smusslas. Det kom fram en klädställning och jag började ana ugglor i mossen. (Det är väl ett roligt uttryck. Säger man så ens?) Det kom fram en piñata. Thilda och jag fick bindel för ögonen och en (riktig!) hammare i handen. Jag tyckte inte alls att det kändes säkert men blev övertalad att ge min på den där piñatan. Jag fick ner den på marken och Thilda fick fortsätta. Det kom ut mängder av godis! Godis som vi skulle ha med på resan. Thilda bjöd sina kusiner på deras favoriter och resten har vi packat ner i väskan inför resan. 
 
 
Thilda och jag blev firade i förskott. Vi fick så fina presenter! Jag kan försöka visa senare.
 
Tova satt och myste i gräset. Fötterna fick fram och tillbaka i gräset så att gräset försvann och hon kom ner till jorden. 
 
Tre fina kusiner! 💓
 
 
Jag skäms för att få så fina presenter utan att ens ha fixat ett kalas. Jag är så tacksam för min familj och som de skämmer bort mig. Det gör mig rörd! Jag gillar inte att stå i centrum och firar hellre andra än mig själv. 
 
Vilken dag! Den lyckan lever jag länge på! 💓
 
TACK! 💓
 
/Charlotte


Kommentera här: