Drygt fem kilometer

Alla mått är ju annorlunda här. När vi går mäts det i miles (eller feet), vikt mäts annorlunda. När jag köpte skinka köpte jag ett pound och jag fick stoppa tjejen som skar upp skinkan innan hon var klar för det blev till ett helt kompani. Temperatur mäts i fahrenheit istället för celcius. Och så vidare. Det är intressant. Och eftersom jag vill ta kulturen dit jag kommer måste jag försöka lära mig. 

Idag gick vi 3,4 miles. Till Publix (matvaruaffären) och tillbaka. Det är drygt fem kilometer. Bra jobbat av Thilda. Och av mig också för den delen… det har inte varit mycket motion det senaste. 

Vi kunde bara handla det som fick plats på vagnen. Och inga kylvaror för det var nästan 30 grader varmt. Vi njöt av värmen. 

(null)

(null)

Advokatfirmor överallt. 
(null)

Häromdagen sa Thilda "nu kommer speed hump". Vi sa "nää nu sa du fel, det heter speed bump."  Vi hade fel, der heter visst speed hump här. 🙂
(null)

Här ska vi utforska en dag. 
(null)

/Charlotte 

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Thilda e en vaken tjej

Svar: Det är hon. <3
Charlotte Karlsson

2 Katrin:

Bra jobbat av er! Antar att ni inte såg så många andra som promenerade?

Svar: Det är faktiskt ganska mycket folk ute och går och cyklar. Men också väldigt många som kör och en del, i vårt område, som kör golfbil...
Charlotte Karlsson

Kommentera här: