Kök och vardagsrum

Idag har jag städat och plockat undan i kök och vardagsrum. För att det skulle se lite mer ordning och reda ut. Skorna brukar stå i en liten hög innanför dörren för vi har inget bra ställe att ha dem på ännu. Men de står utanför dörren nu så att de inte skulle synas. 
 
Köket, med vårt sovrum (och tvättstuga) bakom ryggen. På höger sida finns dörren ut till terassen på baksidan. På vänster sida finns en dörr in till ett badrum och en dörr till ett skafferi. 
 
 
 
Skafferiet är dörren till höger på bilden ovan, av de två dörrarna till vänster. 
 
Den andra dörren är till ett badrum (eller toalett med dusch). 
 
Det finns en till dörr, som går in till gästrum/sovrum/kontor. 
 
Med toalett/skafferi bakom ryggen. 
 
Med köket bakom ryggen, in mot vardagsrum. TV-rum fast egentligen finns det ingen bra plats för TVn. När vi kom stod TVn i vårt sovrum men vi flyttade in den hit, lite provisoriskt. Det är nog något liknande det kommer bli sen också för det finns som sagt ingen bättre plats. Kaminen/öppna spisen, eller vad det nu kallas, bakom TVn fungerar ändå inte. 
 
 
Med dörren ut på framsidan bakom ryggen. 
 
 
Trappan upp till övervåningen. På övervåningen finns två sovrum och ett badrum. Plus massa förvaringsutrymmen. 
 
Dörren in till gästrum/sovrum/kontor. 
 
Allt är stort i huset, förutom vardagsrum (och uteplatsen). Jag är osäker på hur vi ska få plats med vår soffa... Men det blir ett senare problem för våra saker har inte ens lämnat Sverige. Det finns ingen container. När de väl fått tag på en container så tar det 5-6 veckor för flyttlasset att komma hit. 
 
Övervåningen får vi visa en annan dag. 
 
Vädret såg ostadigt ut idag på eftermiddagen och därför skulle vi ta en promenad på förmiddagen tänkte jag. Till Publix (mataffären) bara för att ha ett mål med promenaden. Regnet kom innan vi hann ut... Jag hoppas verkligen att det blir uppehåll för vi alla tre måste nog komma ut. För att inte bli tokiga.Tur att vi inte var ute mitt i ösregnet i alla fall. 😊
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
/Charlotte

Kommentera här: