Nu kan vi röra oss lite lättare

Idag hade vi ett projekt på agendan. (Utöver jobb för Tom.) Det var att köpa en cykel till Thilda. Tom åker till Volvo på måndag och vi kommer vara utan bil. Man behöver bil här. Min kommer först om några veckor, kanske fem. Med en cykel till Thilda blir det lite lättare i alla fall. 

(null)

Jag och tjejerna skulle egentligen varit på lunch med andra svenskar men jag har blivit förkyld och vi stod därför över. (Thilda trodde vi också imorse när vi såg hennes ögon men det verkar ha ordnat till sig och hon är ok.) Provsvar på våra Coronatest fick vi igår så jag vet att det inte är Corona. Jag tror att det är ACn som gör det. 

Vi hittade en bra cykel och köpte den. sen gick den inte in i bilen. Tom gick in för att få den hemskickad istället. Det gick inte utan de sa "han får väl åka hem och hämta sin andra bil och hämta den i". Hmm. Alla har stora bilar här. Vi fick låna bil av Toms kollegas fru så det löste sig sen. 

Jag körde för första gången idag. Thilda fotade. Jag förklarade att grodperspektivet inte är något vidare. 

(null)

Fårgelperspektiv kom vi fram till är bättre. 
(null)

Vi träffade på postmannen. Tom pratade med honom och fick förklarat att om flaggan är uppe på brevlådan så betyder det att vi har lämnat post där för hämtning. Intressant. Vi trodde att det var tvärtom. 

(null)

(null)

Thilda och hennes nya cykel. På baksidan av huset. 
(null)

Tjejerna. 
(null)

Vet inte hur många som sagt "vad söt han är" om Tova. Kanske måste ha mer rosa. 

/Charlotte 

Kommentera här: