Titta, hon kryper

Förra helgen tog Tova sina första stapplande kryp. Nu pilar hon fram som ett skott och en ny värld har öppnat sig. 

(null)

(null)

Hålen i golvet är något annat jag inte skrivit om ännu. Det är ACn. I Spanien har vi ACn i taket och sätter på den när det blir olidligt varmt men har den av och på. Där uppskattar jag att njuta av värmen, men det är skönt att det inte är för varmt när man ska sova.  Här är det varmt en större del av året och man uppskattar på ett annat sätt att komma in i ett svalt hus. Här står ACn på hela tiden (än så länge). Misstänker att Tova kommer tycka att de där hålen i golvet är väldigt spännande. Vi har dock förstått att vi har ACn på en högre temperatur än många andra. 

(null)

Vår dag började här. Ett spännande ställe som jag varit nyfiken på sedan Kina. Det var så populärt att åka dit när de öppnat och folk köade in. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det är mycket billigare med grill här än i Sverige. 
(null)

(null)

Vi handlade inget idag för att vi är inte medlemmar ännu. Då får man inte handla. Man får inte heller komma in i butiken egentligen men de gjorde ett undantag. Vi ska bli medlemmar när Tom fått sitt social security number (i veckan tror vi). 

Idag har vi även träffat en vän, kollega och tidigare chef som bor här. Väldigt roligt att ses igen! Vi fick se på hans hus, åt lunch ihop och sen fick vi en guidad tur i området. Det finns så otroligt mycket att upptäcka och utforska. 

(null)

En väldigt bra söndag, och helg! 

/Charlotte 

Kommentera här: