Fel låt vann

Ja alltså, i mitt tycke. Tydligen tyckte alla andra något annat. Thilda och jag gillade samma låtar; tjejen i metallkläder (Klara Hammarström) och Charlotte Perrelli. Sen var det väl någon mer jag tyckte var bra, Anton Ewald Men jag blev negativt överraskad (kan man säga så?) då jag hade höga förväntningar på Danny och Eric Saade. Låtarna är säkert jättebra, men inga låtar med "mello-drag". 
 
Igår efter duschen frågade jag Tom om han tyckte att det var trist om jag satt i morgonrock lördagskvällen. Jag tyckte själv att det var lite halvtrist men bekvämt var det. Men sen somnade Tova och då la jag henne med min (varma och goa) morgonrock över sig. Då tog jag min andra morgonrock men insåg när jag tog på den att det var Tova-kräk på axeln. Den åkte i tvätten, och jag frös. Jag fick låna Toms fleecetröja. Så mellokvällen blev i fleecetröja. 
 
 
Thilda lyssnade på låtarna men annars tittade hon på sin ipad. Tom satt bredvid trött och vresig för att han tyckte att programmet var kasst. Ingen höjdarmellokväll. Men det var nog sista gången jag såg programmet för det verkar vara alldeles för mycket politik i låtar och framförande. 
 
Tova har sovit dåligt inatt vilket gjorde att resten av familjen också gjorde det. Mitt humör är inte att leka med idag så reta mig helst inte. 
 
Men ändå. HAPPY SUNDAY! 🙂
 
/Charlotte

Kommentera här: