Löss

I söndags kom mejlet som sa att de har löss på Thildas spår i skolan. 

Vet du vad spår är? Det visste nämligen inte jag. Thildas skola är uppdelad i fyra spår; A, B, C och D. I varje spår är det en förskoleklass, en etta, en två och en trea. Thilda går i D-spåret. 

I söndags kikade jag lite lätt i Thildas hår. Jag trodde inte att hon hade det eftersom 1. Vi har haft håret uppsatt i fläta (just på grund av risk för löss) varje dag och 2. Inget kli. Igår använde vi luskammen och hittade inget. Puh! Läraren som skickade ut mejlet är inte en av Thildas lärare och det är också positivt för oss. Thilda träffar ju knappt de andra barnen i spåret eftersom hon inte går på fritids. 

Ännu en positiv sak är att Tova inte reagerade något nämnvärt på osten igår. (Gaser i magen möjligtvis.)  Det fick bli två ostskivor imorse också. 

Igår blev det ingen promenad. Jag små-åt hela dagen istället. Så nöjd att jag ändå tog mig ut på en löprunda efter middagen. 

(null)

Nu har Thilda gått på påskledighet för imorgon ska vi på vaccination och på torsdag är det studiedag. Jag filar på ett inlägg om framtiden, försöka gå ut det under påsken. 

Trevlig tisdag! 

/Charlotte 

Kommentera här: