Tom är så effektiv

Det senaste Tom gav sig på var bordet på altanen. Slipning och lackning/oljning. 
 
 
 
Tova och jag hejade på. 
 
 
Igår startade dagen helt "fel" för mig. Vet du varför? Jo, för när Tom körde Thilda till skolan hade han redan gjort alla mina morgonsysslor. Dagen började helt fel när Thilda och Tom åkt och jag inte visste vad jag skulle göra. Haha, det låter ju helt galet när jag skriver det. Men jag uppskattar mina rutiner så mycket! Dagen börjar så mycket bättre för mig om jag får börja med att bädda sängar, plocka ur/i diskmaskinen, sätta igång en tvätt och så vidare.
 
Jag är ändå stolt över att jag inte bakat kakor på länge nu. Jag har ätit onyttigt ändå men det är mer begränsat än om jag har 50 drömmar i burken. Jag tänker varje morgon att "idag vill jag baka" men har ändå klarat mig. Tänker just nu att "idag kanske jag ändå ska baka något, det är ändå fredag". Vi får se när kvällen kommer om jag klarat mig idag också eller om jag smaskar på småkakor. 
 
Efter den "dåliga starten" igår (det låter så fruktsansvärt otacksamt, jag hör ju det) ordnade det till sig när jag satte Tova i bärselen och gick två omgångar med återvinning. 
 
 
Sen fortsatte dagen mycket bra, men det skriver jag om i ett annat inlägg. 
 
/Charlotte

Kommentera här: