Tydligen dags för test

När vi skulle plugga inför Thildas kinesiskalektion i måndags insåg vi att hon skulle ha ett test. Vi gick igenom materialet, och det var svårt. Thilda fick lite ont i magen för att hon blev nervös. 
 
 
Thilda var duktig och kämpade på men det var mycket hon (och jag) inte kunde/förstod. Men nu har de en bild av vad hon kan och kan utgå från det. Jag gillar att de är så professionella och serviceminded. 
 
 
Igår när Thilda kom från skolan tog vi ner körsbärsträdet på framsidan. Tyvärr måste jag säga för det var vackert och jag gillar körsbär, men det var inte friskt. Förra våren fick Thilda och jag ta ner halva trädet för det var en stor gren som var död. Dessutom hinner man knappt äta körsbären innan fåglarna ger sig på dem och förra året var det tydligen en älg och åt av dem också. Svärmor såg spåren i gräset från älgen. Men lite trist är det allt. 
 
 
 
 
Vi hjälptes åt tills Tom fick gå in på möte. 
 
Tova var sådär nöjd med att sitta och titta på. Vi fick jobba lite, vagga lite, jobba lite och vagga lite. Sen satt Tova i babybjörnselen när vi rensade iordning resterna. 
 
Jag älskar att greja i trädgården! Extra kul att greja tillsammans. 
 
Utöver det så tränade jag mammaträning igår. Så roligt! Igår var det tufft för benen och jag kände en känsla som jag inte känt på länge. Benen var nämligen så trötta att de knappt orkade gå uppför backarna hem. Vi avslutade passet med en lång låt med bara knäböj och det kändes igår. Och idag. 
 
 
Saknar solen idag. 
 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: